ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΜΑΣ

Στο φυτώριο μας μπορούμε να πληροφορήσουμε τους νέους παραγωγούς για τον τρόπο και το μήκος χρόνου που θα χρειαστεί για να ξεκινήσουμε την παραγωγή.

Στις τιμές παραγωγής έχουμε καταλήξει βάση των ερευνών τις οποίες κάναμε στα φυτά της φραγκοσυκιάς και στην καλλιέργεια της τα δέκα τελευταία χρόνια. Μπορούμε να δώσουμε και πληροφορίες ανά εποχή καθώς στο φυτώριο μας υπάρχουν δέντρα διαφόρων ηλικιών. Έχουμε τον τρόπο να δουλέψουμε πάνω στα φυτά με μέθοδο κλαδέματος ώστε να τα κάνουμε να καρποφορούν σχεδόν όλο τον χρόνο.

Είναι οι ποικιλίες που εμπορεύονται όλοι οι καλλιεργητές και οι πιο παραγωγικές. Η γεύση τους είναι μοναδική. Οι ποικιλίες δεν ξεχωρίζουν η μια από την άλλη σε θέμα παραγωγής ούτε σε θέμα ανάπτυξης ούτε σε θέμα φροντίδας το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα και λίγο η γεύση. Εμείς το μόνο που έχουμε να προσφέρουμε σε νέους καλλιεργητές είναι ο τρόπος επεμβάσεις επάνω στα φυτά ανάλογα την εποχή και την ηλικία με τρόπο άκρως βιολογικό χωρίς φυτοφάρμακα.

Η πείρα που έχουμε αποκτήσει αυτά τα χρόνια μας δίνει την δυνατότητα να εγγυηθούμε στους νέους καλλιεργητές όλα αυτά που λέμε, ακόμη μπορούμε να εγγυηθούμε το φυτώριο στους νέους παραγωγούς για δυο χρόνια ακόμη και από φυσική καταστροφή.

Το Φυτώριο